De Premiera Verona is een anatomisch hoofdstel met zeer zachte onderlegging en een frontriem met speciale ronde glittersteentjes. Door de prachtige lakneusriem krijgt het hoofdstel een nog luxere uitstraling.

De anatomisch gevormde neusriem en het kopstuk zorgen voor meer comfort voor het paard tijdens het rijden. Er zit elastiek in de bakstukken voor een stabielere ligging van het bit tijdens het rijden. Dit hoofdstel wordt geleverd in een luxe hoofdsteltas met magneetsluiting voor het hoofdstel.

Premiera Rome Stang en Trens hoofdstelDe Premiera "Rome" is een luxe rondgenaaid Stang en Trens hoofdstel met een brede zachte lakneusriem. Het hoofdstel is verkrijgbaar in 2 maten en is getest op verschillende paarden met de maten cob en full. Hierdoor is het hoofdstel optimaal verstelbaar en zal het vrijwel zeker goed passen bij uw paard.

Het Premiera "Rome Stang en Trens hoofdstel is verkrijgbaar in zwart of bruin met eventueel een wit onderlegde neusriem.

Het Premiera "Rome" Stang en Trens hoofdstel is gemaakt van zeer soepel leder met een goede afwerking, ook de lak afwerking op de neusriem is beter dan andere producten momenteel verkrijgbaar op de markt. Ook hierbij hebben de ontwerpers van Premiera goed geluisterd naar de wensen en eisen van diverse ruiters.

Premiera Sona leren halster

De Premiera "Sona" is een bruin leren halster met witte sierstiksels. Het is gemaakt van zeer kwalitatief en soepel leder geschikt voor dagelijks gebruik. Het halster is uitgerust met een zacht onderlegde neusriem en kopstuk met mooie gouden fournituren.

Het Premiera "Sona" halster is verkrijgbaar in cob en full. Het halster is zeer net afgewerkt en handgemaakt door vakkundige lederbewerkers. Dit halster is wederom een kwaliteitsproduct van Premiera voor een scherpe prijs waar uw lang plezier van zult hebben! 

Premiera Valenza Halster met BlingDe Premiera "Valenza" is een halster gemaakt van hoge kwaliteit soepel zacht leder. Het halster is uitgebreid getest door verschillende ruiters op kwaliteit en duurzaamheid. Dit is ook duidelijk terug te zien in de kwaliteit en afwerking van het halster. Het halster is voorzien van vele Crystals™ welke stevig zijn bevestigd met een speciale ketting in het leder.

Het Premiera "Valenza" halster is volledig verstelbaar en verkrijgbaar in de maten pony, cob en full. Door het gebruik van soepel leer en kwaliteitsgespen heeft het halster een bijzonder luxe uitstraling. Kort gezegd is de "Valenza" een kwaliteitsproduct met een sparkelende uitstraling waar u lang plezier van zult hebben.

Premiera Imperia

De Premiera ‘Imperia’ is een prachtig rondgenaaid hoofdstel voorzien van een bling frontriem met echte Crystals™. Door de brede neusriem van 4,5 cm breed en schitterende Crystals™ heeft de Imperia een zeer luxe uitstraling. Het hoofdstel is verstelbaar achter de oren van het paard waardoor de sluitingen minimaal zichtbaar zijn. Tevens hebben de bakstukken en meegeleverde teugels blinde sluitingen!

De Premiera ‘Imperia’ is handgemaakt door vakkundige leerbewerkers waarbij alleen kwaliteitsleer is gebruikt. De keuze bestaat uit drie verschillende kleuren leer met of zonder wit onderlegde neusriem. De Premiera 'Imperia' is per direct verkrijgbaar bij geselecteerde Premiera verkooppunten.